Openingsdans

Algemene informatie

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Wij helpen jullie graag deze dag onvergetelijk te maken met een romantische, swingende, spetterende of knotsgekke openingsdans.

Een unieke openingsdans op maat gemaakt.

De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Van een ingetogen, eenvoudige dans tot aan een hele mix van allerlei gave en te gekke moves. Hebben jullie niet veel tijd om te oefenen, dan maken wij voor jullie een makkelijk aan te leren maar niet minder mooie openingsdans.

Niet alleen de openingsdans, maar alles er omheen.

Wij adviseren jullie bij alles wat er bij de openingsdans komt kijken. Zo houden wij al direct rekening met de jurk en de oppervlakte van de vloer.

Wanneer beginnen?

Afhankelijk van hoe uitgebreid jullie de openingsdans willen is het aan te raden 2 tot 4 maanden voor de bruiloft te starten met de eerste les. Ga daarbij uit van 1 uur les per 1 of 2 weken. Meer dan 1 uur privéles per week is niet aan te raden in de toch al drukke tijd voor de bruiloft. Er moet ook nog enige tijd overblijven om thuis te oefenen.

Gratis een vrijblijvend gesprek

Neem contact op om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken. Wij zullen dan samen met jullie een plan maken voor het aanleren van de openingsdans en eventuele andere activiteiten.